نمونه یک نروژی- بخش اول

زیرآسمان نروژ: در بخش نخست سلسله مطالب «نمونه یک نروژی»، به زبان ساده و طنزآلود تلاش می شود تا به برخی از بارزترین خصوصیات غالب نروژی ها اشاره ای کوتاه شود. توجه کنید که طرح این موارد هرگز به معنای عمومیت دادن آن به کل آحاد یک جامعه که متشکل از افرادی با پیش زمینه های مختلف و متنوع است، نیست و نبایستی از آن یک تلقی عام انجام شود. درصورتی هم که علاقمند هستید در خودآزمایی ها شرکت کنید، عضو صفحه «اینستاگرام زیرآسمان نروژ» شوید.

نمونه یک نروژی- بخش دوم

نگارش،تهیه و تنظیم: زیرآسمان نروژ

درصورتی که قصد به اشتراک گذاری این مطلب را دارید، لطفا مطلب را بدون ذکر منبع در جایی کپی نکنید. هرکدام از ما با رعایت حقوق نویسنده می توانیم به غنای فرهنگ «کپی رایت» در ایران کمک کنیم.

6 دیدگاه مال خودتان را بیفزایید

  1. مرتضی می‌گوید:

    تلاش شما مایه سپاس است. بدین وسیله باعث سازگاری و درک بهتر از جامعه میزبان خواهیم شد.
    بدینوسیله درک متقابل منطقی تری بین ما و جامعه میزبان ایجاد می شود و زمینه های روابط و ارتباط متعارف تر خواهد بود.
    تشکر

    لایک

    1. underskyofnorway می‌گوید:

      سلام و سپاس از توجه و مهر شما

      لایک

  2. خواننده می‌گوید:

    درود.

    در ایران هم مادانی که صندلی تکنفره و صندلی کنار پنجره خالی باشد، ما هم نمیریم کنار یکنفر دیگه بشینیم. همه جا اول تک صندلی پر نیشه و بعد دو صندلی ها پر میشه.

    مورد دوم. کلا به غریبه و خارجی خونه اجاره نمیدن و قبل تحویل hytta یکدور از 1881.no و gullsider تمام مشخصات هم رو چک میکنن تا از هویت شخص اجاره کننده و اسمش رو خوب سرچ میکنن تا شغل و محل کارش و بعد خونه اجاره میدن. پس خیلی چک نمیکنن مخصوصا وقتی خونه و سایل، بیمه هست.

    مورد بعدی در اتاق در بسته میگن CO2 تجمع میکنه و ناچارا در زمستان و سردترین هوا، در و پنجره باز میزارن. و کشوری که یک بخش اش کلا قطب شمال هست، باید بالاخره بچه ها رو به هوای سرد عادت بدن تا بتونن اینجا زندکی کنن. خیلی بخاطر سیستم ایمنی و … نیست. تطابق با شرایط هست.

    ترخ تولد در نروژ در تمام ماه های سال تقریبا برابر هست.
    https://www.ssb.no/statbank/table/05531/tableViewLayout1/

    موید باشید.

    لایک

    1. underskyofnorway می‌گوید:

      درود به شما دوست گرامی. در مورد اول متوجه منظورتان هستم ولی بحث حریم شخصی در ایران با نروژ تحت هیچ شرایطی در هیچ مقیاسی قابل مقایسه نیست.در نروژ و کشورهای اسکاندیناوی بحث کاملا متفاوت است و این موضوع در بسیاری از فضاهای عمومی و حتا خصوصی با حساسیت خاصی رعایت می شود و دلایل فرهنگی دارد.
      در مورد «هیته» هم درسته که مشخصات فرد اجاره کننده قبلش ممکنه بخوبی چک بشه(که البته نمیشه کلی در مورد همه گفت) ولی به هر صورت اعتماد متقابل پایه و اساس ارتباطات متقابل در بسیاری از زمینه های اجتماعی هست چون حتا اگر باز سوابق شما از قبل بررسی بشه باز تضمینی برای آینده نخواهد بود.

      در مورد هوای سرد تطابق با شرایط درسته اما تقویت سیستم ایمنی در برابر سرما یکی از نتایج این سازگاری هست که در متن به آن اشاره شده است.

      در مورد آخر دقت کنید که سوال این نیست که بیشترین آمار که اونهم با توجه به سال میتونه متفاوت باشه مربوط به کودوم ماههای سال هست.تمرکز سوال بیشتر روی تمایل والدین برای تولد فرزندان در ماههای نزدیک به آغاز مهدکودک هاست. سپاس از دقت نظر و توجهی که به این مطلب داشتید.شما هم پیروز باشید

      لایک

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.